Sel neljapäeval toimub muusikaettevõtluse koolitussessioon “Kogemuskohvik”

27. oktoober, 2014

veebiflaier2Sel neljapäeval toimub muusikaettevõtluse koolitussessioon “Kogemuskohvik” teemal “Rahvusvahelised rahastusvõimalused muusikavaldkonnas”. Eesti Muusika Arenduskeskus jätkab muusikaettevõtlusele suunatud avalike ja vabamas vormis koolitussessioonidega.

Sellesügisesed koolitused on suunatud nii alustavatele kui ka juba tegutsevatele muusikaettevõtjatele, tegevmuusikutele aga ka üldiselt loomemajanduse valdkonnast huvitatutele.

Järjekorras teine „Kogemuskohvik” leiab aset 30. OKTOOBRIL KELL 16.00-18.00 KOHVIKUS WABADUS. Koolitussessiooni teemaks on „RAHVUSVAHELISED RAHASTUSMUDELID MUUSIKAVALDKONNAS”. Loengut peab Sorbonne´i Ülikooli professor KEVIN KLEINMANN. Koolitus jätkub diskussioonipaneeliga, kus osalevad kultuuri toetavad ettevõtted.

Arutlusele tulevad sponsorlussuhted ja -strateegiad muusikavaldkonnas ning ettevõtjate praktiline kogemus loometegevuse toetajana.

Koolitussessioon on inglise keeles.

Järgmised „Kogemuskohviku” sessioonid toimuvad 13. novembril teemal „ÜRITUSTURUNDUS”, peaesineja Mart Mikk ja 10. detsembril teemal „PERFORMANCE MANAGEMENT”, peaesineja Raul Rebane. Registreerimine kõikidele sessioonidele on avatud!

„Kogemuskohviku” osalustasu on 15 EUR (sisaldab tervitusjoogi ja-suupiste). Kohtade arv on piiratud, registreerimine: info@estonianmusic.ee.

Projekti toetab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ning Euroopa

Regionaalarengu Fond.

Lisainfo ja registreerimine:

Eesti Muusika Arenduskeskus info@estonianmusic.ee
www.estonianmusic.ee