Spillover ideede auhinnakonkurss

24. märts, 2014

kultuurikatel

N.I.C.E võrgustik kuulutab välja spillover efekti ideed kandvate projektide auhinnakonkursi. Osaleda saavad kõik Euroopa Liidu liikmesriikide kunstnikud, kultuuriprofessionaalid ja loomemajanduse ettevõtjad.

15. aprillini saavad kõik Euroopa Liidu liikmesriikide kunstnikudkultuuriprofessionaalid ja loomemajanduse ettevõtjad osaleda spillover ideede auhinnakonkursil. Konkursil osalema on oodatud ka riigi või linnavõimu esindavad poliitikud, kes on rakendanud spillover efekti mõju omavaid meetmeid või strateegiaid. Esitada saab juba lõppenud kui ka käimasolevaid projekte.

Parim idee kuulutatakse välja Saksamaal, Essenis toimuval d’Forum A’vignon 2014 kohtumisel, 12. juunil. Parima idee auhinnaks on 5000 eurot.

Spillover efekti all mõistetakse sellist efekti, kus kellegi või millegi mõju edasikandumine võib luua lisandväärtust võimalikult paljudele sihtrühmadele. Võib öelda, et loomemajandus ise ongi spillover efekti tekitav ehk loomemajanduse tegevuste mõju laieneb väga paljudesse valdkondadesse ja elualadele.

Kultuurikatel on N.I.C.E (“Network for Innovations in Culture and Creativity in Europe”) võrgustiku asutajaliige. Novembris 2013 loodud võrgustiku eesmärk on siduda erinevaid huvirühmi ning läbi valdkondadevahelise tegevuse kutsuda ellu ja toetada erinevaid tegevusi, kus just kultuuril on oluline mõju innovatsioonile, linnade arengule ja majanduskasvule.

Kandideerimine ja info SIIN: 

Lisainfo:

Kristiina Kütt
SA Tallinna Kultuurikatel
Kristiina.Kytt@kultuurikatel.ee
+372 56 2011 13