Kohvik Spargel avas uksed
Sel nädalal avas Tartu Loomemajanduskeskuse Kalevi 13 majas uksed kohvik Spargel. 50 inimest mahutava kohviku avasid kogemustega kokad Ahto Kikas, Roman Kljutšivski, Olger Vagul ja Sven Pärn, kes lisaks omanikukohustustele teevad ise kohvikus ka kokatööd.
Omanikud soovivad pakkuda eelkõige hea toitu, kuid samuti mõnusat atmosfääri ja mitmeid lisateenuseid. Kohvikult saab tellida grupitoitlustus, õpitubasid ning toitlustust konverentsidele ja pidudele, samuti saab kohvikut broneerida ürituste korraldamiseks. Kohviku seintel on kunstinäitused ja laudadele tulevad kunstimenüüd, kust saab valida kaasa ostmiseks sobiva kunstiteose.
Kohvikus pakutakse argipäeviti kuni kella 14.30ni erinevad päevalõunaid, kus saab valida suppi, praadi, putru, salatit. Pärast lõunat saab tellida ka à la carte pearoogasid. Praegu leiab menüüst kanarulli, läätseraguuga seafilee, pardirinnafilee, lõhe ning kalmaari tindist risoto mereandidega, kuid kohvikupidajate sõnul see nimekiri täieneb pidevalt. Kogu päeva jooksul saab tellida ka eelroogasid ja magustoite.
Spargel on avatud esmaspäevast neljapäevani kell 11−23 ja reedest laupäevani kell 11−01. Pühapäeviti on kohvik kinni, kuid seda saab üritusteks broneerida.
Lisainfo: kohvik@spargel.ee