Loomemajanduskeskus teeb uksed lahti

16. märts, 2012

lmk-logoSeoses Tartu Loomemajanduskeskuse kolmanda maja Kalevi 17 valmimisega kutsub keskus huvilisi laupäeval, 17. märtsil kell 11−14 tutvuma kõigi kolme maja ja neis toimuvaga. Loomemajanduskeskuses tegutsevad ettevõtjad pakuvad võimalust osaleda õpitubades ja näha saab uuemaid eesti dokfilme.
Lahtiste uste päeval saab teha ringkäigu sel nädalal avatud Kalevi 17-s. Huvilisi oodatakse kella 13-ks peasissekäigu juurde, et siirduda koos ringkäigule.

Kalevi 13-s on võimalik osaleda Kujunduskuurordi märgivalmistamise õpitoas, kunstilaenutusettevõte Kaleidoskoop kutsub kohvikusse Spargel imetlema Evelyn Müürsepa  joonistusi ning Peeter Alliku linoollõikeid ning koos kunstnikega joonistama või lihtsalt jälgima kunsti loomise protsessi (Saksamaal viibivat Peeter Allikut asendab koolkonnakaaslane Albert Gulk), Artceramicus saab jälgida mosaiigi valmimist, FLStuudio ootab huvilisi kell 11-14 demopildistamisele, Evelini moesalongis on valminud esimesed käekotid uuest kollektsioonist.

Kalevi 15-s saab TajuRuumi töötoas meisterdada vanadest plakatitest, klantsajakirjade kaantest ning muudest põnevatest paberkandjatest paberkotte, Niplispitsikoda pakub niplispitsi õpituba, Visar Studio ootab tutvuma 3D maailmaga, Mikser Disainis on väljapanek paari viimase aasta disainitöödest. Esimesel korrusel asuv Disainimaja on avatud ja ootab külastajaid oma ilusate asjade poodi.

Kalevi 17-s kutsub Parem Elu Koolitused kaasa mõtlema tervisliku toitumise teemadel ning pakub tervislikke suupisteid ja smuutisid.
Täpsem info õpitubade kohta: http://www.lmk.ee/opitoad_marts2012.

Alates kella 14st näidatakse Kalevi 17s uuemaid eesti dokumentaalfilme.
kell 14 „Salme saladus“ (27 min)
kell 15 „Kuku: mina jään ellu“ (90 min)
kell 17 „Uus Maailm“ (88 min)
Filmid on tasuta

Kalevi 17 avamisnädala üritused saavad teoks  Tartu linna, EASi ja Läänemere piirkonna programmi toetusel.