TeamUp! tootearenduspäeval saab nõu parimatelt

22. november, 2011

altJärgmisel laupäeval, 3. detsembril toimuval tootearenduspäeval TeamUp! räägib oma eduloo robotmannekeeni loonud ning ideega rahvusvahelise edu saavutanud Fits.me. Suurepärased nõustajad on kohal nii disaini, ärijuhtimise kui inseneeria valdkonnas.

TeamUp! tootearenduspäev toimub laupäeval, 3 detsembril kell 10.00 TTÜ Tudengimajas.  Team-Up! korraldavad Loov Eesti ja Startup Garage koos heade partneritega TTÜ ja EKA-ga.

Kohale oodatakse idee autoreid, disanereid, insenere ning turundajaid, kes moodustavad kohapeal meeskonnad ning arendavad päeva jooksul ideed edasi. 

Inspiratsioonikõne peab James York juba rahvusvahelise haardega edukast ettevõttest Fits.me, mis on tänu õigete võimaluste kasutamisele

alt nõnda kaugele jõudnud. Mentoritena aitavad meeskondi teiste seas tuntud tootedisainerid Tõnis Vellamaa (Seos Valgustus) ja Sven Sõrmus (Iseasi), äriarenduse nõu pakuvad Tehnopoli ärimentorid Raido Pikkar ja Kati Nikopensius ning ESA Ettevõtlusinkubaatorite nõustajad Mart Brauer ja Peeter Mõistlik. Nõu saab küsida ka inseneeria valdkonnas Karl Venelt (TTÜ).

Õhtuks valib meie mentorzhürii välja võidutöö, kes saavad Loov Eesti toel tooteideed edasi arendada. Ka on võidutiimile tagatud edasine mentortugi ning ettevõtlusnõu. 

REGISTREERIN OTSEKOHE ÄRA

Vaatan ajakava SIIT

Loe ka: Esimese TeamUp! võidutöö hakkab varsti tuult mõõtma