Maarja Nuut, Odd Hugo ja Würffel esinevad sel nädalal Lost In Music festivalil Tamperes

15. oktoober, 2015

Sel nädalal, 14.-17. oktoobril Tamperes toimuva Soome olulisima muusikatööstusele suunatud konverentsi Music & Media Finland raames aset leidval talendifestivalil Lost In Music astuvad tänavu üles kolm Eesti artisti – folgiuuendaja Maarja Nuut, folk-bluusi bänd Odd Hugo ja elektropopi grupp Würffel.

Music & Media Finland on muusikatööstuse konverents, millest on kujunenud oluline  sõlmpunkt Soome, Skandinaavia, Baltimaade ja Venemaa muusikaprofessionaalidele. Selle raames toimuv põnevatele ja päevakajalistele uutele artistidele keskenduv Lost in Music festival rivistab Tampere klubidesse ja kontsertpaikadesse üles enam kui 100 Soome ja lähiriikide artisti kõikvõimalikest muusikažanritest.

Eestit esindavad Lost In Music festivalil tänavu kolm juba rahvusvahelist tähelepanu pälvinud artisti. Reedel, 16. oktoobril esineb elektropopi grupp Würffel Passion Bar’is ning laupäeval, 17. oktoobril astuvad Telakka klubis üles nii äsja edukalt Põhja-Ameerika tuurilt naasnud võrratu folgiuuendaja Maarja Nuut kui oma teist kauamängivat albumit „Pockets“ koos viiuldaja Lee Tauli ja akordionisti Maimu Jõgedaga esitlev folk-bluusi bänd Odd Hugo.

Eelnevail aastail on Lost In Music festivalil teiste Eesti artistide seas üles astunud Iiris, Ewert and the Two Dragons, Elephants From Neptune, Talbot, Mari Kalkun, Argo Vals ja Faun Racket.


Eesti artistid Lost in Music 2015 festivalil:

Würffel
Reede, 16. okt 21:00, Bar Passion

Maarja Nuut
Laupäev, 17. okt 22:00, Telakka

Odd Hugo
Laupäev, 17. okt 23:15, Telakka

Lost In Music festivali ajakava:
http://www.lostinmusic.fi/schedules

Lisainfo:
www.musiikkimedia.fi
www.lostinmusic.fi


Põhjamaade suurim uue muusika ja linnakultuuri festival Tallinn Music Week (TMW) toimub 28. märtsist 3. aprillini 2016.  Delegaadipasside soodusmüük TMW muusikatööstuse konverentsile ja festivali esinejate nimistusse pürgivate artistide taotlusvoor on avatud kuni 1. novembrini www.tmw.ee.

Fotod:

Odd Hugo värske albumi “Pocket” visuaal
http://musiccase.ee/wp-content/uploads/2015/10/OH_Pocket.jpg

Würffel
http://musiccase.ee/wp-content/uploads/2015/10/Wurffel5.jpg

Maarja Nuut. Foto: Renee Altrov
http://musiccase.ee/wp-content/uploads/2015/10/maarja5_web-2.jpg

Lisainfo:
Ingrid Kohtla
Tallinn Music Weeki kommunikatsioon
+372 5309 1293
ingrid@tmw.ee
www.tmw.ee
facebook.com/tallinnmusicweek