Tartu Loomemajanduskeskus otsib majadele nimesid

11. jaanuar, 2011
altTartu Loomemajanduskeskus ootab jätkuvalt ettepanekuid kolmele ilusale ja väärikale hoonele (Kalevi 13, 15 ja 17) nimede leidmiseks. Nimed, mis meie majadele hästi sobivad, peaksid kandma endas Tartu Loomemajanduskeskusele juba praegu omast meeleolu – olema vaimukad, säravad, julged, loovad, värsked, lennukad…

Ühtlasi peaksid esitatavad nimed olema lühikesed ja suupärased ning koosnema maksimaalselt kahest sõnast.

Tore oleks, kui nimede pakkumisel võetakse arvesse konkreetseid Kalevi tänaval asuvaid hooneid. Pakkuda võib ka nime tervikuna kogu kompleksile, mis sisaldab Kalevi 13, 15 ja 17 hooneid ning kaunist parki nende taga.
Majade ja nende tulevikuplaanidega saab lähemalt tutvuda siin. Parimate nimede pakkujatele on Tartu Loomemajanduskeskus välja pannud auhinnaks 3000 krooni (1000 krooni/maja). Kui parimat nime pakub mitu isikut, otsustatakse auhinna saaja loosi teel.

Nimesid saab e-posti aadressile info@lmk.ee (palume iga nime juurde märkida, millisele majale see on meõeldud) või täites alljärgneva vormi.

Nimekonkurss kuulutati välja 13. juulil ja neid sai esialgu pakkuda 1. septembrini. Meile saadeti üle 100 nime, kuid esialgu jäi otsus tegemata, kuna päris sobivat pakutu hulgas ei leidunud. Nimekonkurss jätkub. Konkursile seni pakutud nimedega saab tutvuda siin.